Beltone AMAZE
slušni aparati

Na voljo cela družina slušnih aparatov z najbolj izpopolnjenimi rešitvami za boljši sluh

Vsak dan je poln posebnih trenutkov, ki lahko naredijo naša življenja zares čudovita. Vsaka beseda, vsak smeh ali žvrgolenje ptičkov nekaj štejejo. Beltone Amaze slušni aparati vam omogočajo, da ne boste nikoli več zamudili nobenega čudovitega trenutka.

Navdušeni boste!

Beltone Amaze slušni aparati so trenutno eni najboljših in najbolj izpopolnjenih slušnih aparatov na tržišču. Prinesli vam bodo čudovito izkušnjo vrhunskega, polnega in čistega zvoka. Enostavna uporaba, odlična povezljivost z drugimi avdio napravami in možnost pomoči na daljavo (Beltone Remote Care) vas bodo navdušili. Izjemna prednost je tudi možnost polnilnih slušnih aparatov z odlično zmogljivostjo baterije**.

Dobrodošli v svet Beltone Amaze!

* Amaze iz angleščine pomeni čudovito, neverjetno

** Samo za modele BeltoneAmaze RIE 63

BELTONE AMAZE VIDEO

Oglejte si Beltone Amaze video

VIŠJI NIVO KVALITETE ZVOKA

Oglejte si Beltone Amaze video o zvoku

Čudovit naraven zvok

Uživajte v jasnem, polnem in bogatem zvoku

Beltone Amaze slušni aparati so izdelani na podlagi najsodobnejše in najhitrejše tehnologije, ki s pomočjo mikroprocesiranja omogoča čist, poln in bogatejši zvok v vsaki situaciji. Zdaj lahko slišite vse lepe in tudi zahtevne zvoke:od vznemirljive zgodbe vašega vnuka, hitre šale v hrupni restavraciji do ptičjega petja v daljavi. Pripravite se, da boste sedaj film gledali z večjim zanimanjem, vznemirjenjem in ga doživeli kot pravo dogodivščino. Če pa ste ljubitelj glasbe in gledališča,bodo sedaj predstave v živo bolj doživete in izpolnjujoče

Potopite se v globine zvoka

Naša vodilna tehnologija s funkcijo Crosslink Directionality 2 in Personal Sound ID ponuja neprimerljivo zavedanje trenutne situacije. Pogovori in okoliški hrup so sedaj slišati naravno, poleg tega se tudi l ažje osredotočite na zvoke, ki jih želite slišati. In če vas preseneti nenaden glasen in neprijeten zvok, ga bodo slušni aparati Beltone Amaze prilagodili na udobno raven slišnosti.

Uživajte v prefinjeni in teksturni glasbi

Ko gre za poslušanje glasbe, so vsi slušni aparati na veliki preizkušnji. Z Beltone Amaze slušnimi aparati glasba zveni bogato in čisto. Bodisi poslušate melodijo preko avdio naprave bodisi v živo v simfonični dvorani, se boste s slušnimi aparati Amaze vsakokrat dobesedno potopili v glasbo

Po zadnjih raziskavah je 95% poslušalcev izbralo Beltone Amaze slušne aparate za boljše od konkurenčnih kar se tiče poslušanja glasbe.

Čudovito povezani

Odlična kvaliteta prenosa zvoka in enostavno upravljanje

Nikoli še ni bilo tako prijetno poslušati glasbo iz drugih avdio naprav ali se pogovarjati po telefonu kot je to sedaj mogoče z Beltone Amaze slušnimi aparati. Izkusite polnost dogajanja vašega najljubšega filma neposredno v vaših Amaze sl ušnih aparatih in ne zamudite nobenega zvoka več.

Izpopolnjeno upravljanje po vaši meri

S pomočjo Beltonove aplikacije HearMax lahko svoje Amaze slušne aparate sami upravljate na zelo enostaven način. Z nekaj preprostimi funkcijami lahko zelo diskretno prilagodite slušne aparate v določeni situaciji in to kar preko vašega iPhon-a, iPad-a, iPod touch-a, Apple Watch ali Android naprave.

Funkcije kot so prilagoditev programov, glasnosti, preverjanje stanja baterije, fokusiranje govora, filtri za zmanjšanje hrupa ali vetra in druge, vam bodo omogočale še bolj izpopolnjeno in zadovoljivo izkušnjo poslušanja.

Veselje za vas in vaše bližnje

Zamislite si, da uživate v odličnem filmu z vašo družino, vendar s prilagojeno glasnostjo vašim slušnim potrebam. Ali pa, da se pogovarjate v avtomobilu ne da bi preslišali kakšno besedo. Z Beltonovimi brezžičnimi pripomočki vam je vse to omogočeno.

Raziskave kažejo, da je 71% poslušalcev slušne aparate Beltone Amaze ocenilo kot boljše od konkurenčnih kar se tiče kvalitete zvoka pri prenosu iz televizije.

64% poslušalcev je ocenilo Beltone Amaze slušne aparate kot boljše od konkurenčnih kar se tiče prenosa zvoka iz iPhona-a.

ZAGOTOVLJENA POMOČ, KJERKOLI

Oglejte si Beltone Amaze video o pomoči

Odlična osebna pomoč

Z vami na vsakem koraku

Privajanje na slušne aparate lahko vzame kar nekaj časa, vaše slušne potrebe pa se skozi čas spreminjajo. Beltonova pomoč na daljavo (Beltone RemoteCare) vam omogoča, da lahko kadarkoli in kjerkoli ostanete v stiku s svojim slušnim svetovalcem, ki lahko prilagaja nastavitve vašim slušnim potrebam. To vam omogoča lažje in prijetnejše privajanje na poti k boljšemu sluhu.

Enostavna in zaupanja vredna pomoč

S pomočjo aplikacije HearMax pošljete zahtevo za pomoč svojemu slušnemu svetovalcu, nazaj pa dobite novo nastavitev, ki jo zelo enostavno aktivirate. Beltonova pomoč na daljavo vam tako prihrani čas, saj osebni obisk pri slušnem svetovalcu ni več nujno potreben. Prav tako vam pomoč na daljavo vlije zaupanje in samozavest, saj veste, da je pomoč dosegljiva samo en klik stran.

Beltone Remote Care

enostaven za uporabo na 1-2-3

Pošljete zahtevo preko aplikacije HearMax.

Vaš slušni svetovalec zahtevo obdela in vam pošlje novo nastavitev nazaj v aplikacijo

S klikom v aplikaciji sprejmite novo nastavitev; lahko tudi ocenite nastavitve

30 ur

Neverjetno polnjenje

Menjava baterij je sedaj preteklost

Zahvaljujoč vgrajeni litijsko-ionski bateriji v Beltone Amaze slušnih aparatih, vam sedaj ni potrebno več menjati baterij*. Prav tako vam uporabniku najbolj prijazen polnilec na tržišču omogoča, da samozavestno in brez skrbi stopite v dan

Do 30 ur uporabe z enim polnjenjem

Beltone Amaze slušni aparati i majo dolgo vzdržljivost – do 30 ur uporabe, ko so polno napolnjeni. Polnjenje je zelo enostavo – vstavite slušne aparate v polnilec zvečer in zjutraj so pripravljeni za nošnjo. Če slučajno pozabite polniti slušne aparate, brez skrbi! V samo pol ure bodo Amaze slušni aparati pripravljeni, da jih lahko rabite naslednjih 8 ur. Litijsko-ionska baterija je izredno vzdržljiva, saj tudipo 4-ih letih rabe bo obdržala 80% zmogljivost

Eleganten polnilec in škatlica za shranjevanje slušnih aparatov ob enem

Polnilne Beltone Amaze slušne aparate lahko shranite v elegantnem prenosnem polnilcu. Uporaba polnilca je neverjetno preprosta – vstavite slušne aparate v za to namenjene odprtine in polnjenje se začne. LED lučke vam pokažejo trenutno stanje baterije slušnih aparatov. Tudi polnilec lahko deluje na baterijo, ki napolnjena zdrži do 3 polnjenja slušnih aparatov

trajanje baterije

30 ur

16ur

8ur

priporočljiv čas polnjenja

čas polnjenja

3 ure

1 ura

30 minut

Bonus d.o.o.