Pluggerz Čepki za glasbo – Premium

Pluggerz Čepki za glasbo – Premium

Poslušanje glasbe mora biti prijetno in ne sme ogrožati sluha. Preglasna glasba lahko povzroči nepopravljivo poškodbo ušes. Pluggerz Uni-Fit Čepki za glasbo Premium imajo ploski filter, ki ne izkrivlja zvoka in tako zagotavlja optimalno kakovost glasbe.

25.00 z DDV

Opis

 1. Ploski filter brez popačenja zvoka
 2. Maksimalno udobje za uporabnika zahvaljujoč 3 delnem in antialergijskemu silikonu
 3. Za pogosto uporabo
 4. Vključno z priročno torbico
 5. CE in ANSI certifikat, testirani v skladu z EN 352-2 in US E.P.A. predpisov
 6. SNR =15 dB

 

 • ZA LJUBITELJE GLASBE: Ušesni čepi Pluggerz Music vsebujejo edinstven zvočni filter, ki zmanjšuje pretiran hrup na varno raven, kakovost zvoka pa ostaja visoka. Primerno za obiskovanje festivalov, koncertov in klubov.
 • HIPPOALERGENSKI MEHNI SILIKON: Hipoalergeni premaz naredi ušesne čepe varne za ušesa. Silikon se prilagodi vašemu ušesu za udobno prileganje.
 • ULTRA UDOBNO: Slušalke Uni-Fit so narejene iz prožnega 3-delnega silikona. Udobno se prilegajo našim ušesom. Uživajte v glasbi, ne da bi si pri tem poškodovali sluh.
 • TRAJNO: Čepki so za večkratno uporabo. Pluggerz je mogoče uporabiti več kot 100-krat in jih je enostavno vzeti kamor koli zahvaljujoč priročni škatlici za shranjevanje.
 • ZMANJŠANJE HRUPA. Pluggerz NRR razpon je 23,1-28,1 decibelov (NRR pomeni količino zaščite sluha, ki jo naprava lahko zmanjša, največja dovoljena vrednost 33 decibelov)
 • TESTIRANO in CERTIFICIRANO: Certificirano CE, preizkušeno v skladu z EN 352-2, ANSI Certified in ustreza ameriškim E.P.A. predpisom.

 

 

Pluggerz Music Premium so na voljo kot univerzalni čepi ali kot čepi narejeni po meri – za to opcijo je potrebno vzeti mero vašega ušesa, zato nas pokličite ali nam pišite, z veseljem vam bomo pomagali!

 

Navodila za vstavljanje Pluggerz Uni-Fit čepkov

 

Vstavljanje

Preverite, da so Pluggerz pred uporabo čisti.

Primite konico ušesa in ga povlecite nekoliko navzgor in nazaj.

V uho vstavite zaščito za ušesa.

Spustite uho in še enkrat potisnite čep v ušesa.

 

Vzdrževanje

Pluggerz so čepki za večkratno uporabo, ki nudijo popolno zaščito le, če jih nosite neprekinjeno. Silikonski material je prijazen vaši koži. Pluggerz je tudi higienska rešitev, saj se zlahka čistijo z milom in vodo, vendar jih je treba najprej odstraniti, ker filtri niso vodoodporni. Vedno jih je treba pred sušenjem pravilno osušiti.

 

Opozorilo

Če Pluggerz ni pravilno vstavljen v ušesa ali če se navodila ne upoštevajo, bo to negativno vplivalo na zaščito, ki jo ponujajo. Stik s kemikalijami lahko vpliva tudi na zaščito, ki jo zagotavljajo

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pluggerz Čepki za glasbo – Premium”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Bonus d.o.o.