NAČINI PLAČILA

NATISNI / SHRANI STRAN

VKLOPI RAZUM, ZAHTEVAJ RAČUN!

Prodajalec mora za dobavo blaga ali storitev izdati račun in ga izročiti kupcu. Kupec mora račun prevzeti in ga zadržati. Original, davčno potrjen račun prejmete v škatli, skupaj z naročenim izdelkom.

BANČNA TRANSAKCIJA

Izbrane artikle lahko plačate z bančno transakcijo. Znesek vplačajte na naš bančni račun. Kot referenco vnesite ID naročila. Naročilo ne bo odposlano dokler ne prejmemo plačila na naš bančni račun.

PLAČILO PO POVZETJU

Kupljene artikle lahko poravnate ”po povzetju” kar dejansko pomeni, da plačate kupnino dostavni službi v momentu, ko prejmete kupljene artikle. Dostavljalcu lahko plačate z gotovino in s plačilnimi karticami.

ZA USLUGO PLAČILA PO POVZETJU ZARAČUNAVAMO 1.50€ NA POSAMEZNO NAROČILO, KAR JE USTREZNO OZNAČENO V NAKUPNEM POSTOPKU PRED SKLENITVIJO POGODBE.

PLAČILO S KARTICAMI ALI PAYPALOM

Sprejemamo plačilo z večino kreditnih in debetnih kartic ter s paypalom. Za izvedbo samega plačila ne uporabljamo lastnega procesiranja temveč paypal modul, ki bo izdatno poskrbel za varnost vaših podatkov ter preprečil zlorabo vsakega tipa!

Varno plačilo

Vse povezave na spletni strani slusniaparati-beltone.si so varne – https://. Za šifriranje podatkov (256 bit) skrbi certifikat Let’s Encrypt.

le-logo-wide
Bonus d.o.o.